Ton Balıklı Sebzeli Dürüm
Hazırlanışı
Malzemeler
- 2 Kişilik
- 200 gr donmuş havuç, bezelye, patates
- 200 gr ton balığı
- 100 gr kaşar peyniri
- 1 havuç
- 1 salatalık
- 2 yemek kaşığı su
- 3 yemek kaşığı hardal
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 4-5 kornişon turşu
- 4 yaprak kıvırcık
- 4 lavaş ekmeği
Süre
10 dakikaPişirme süresi (dakika)
8 dakikaZorluk derecesi
KolayYaklaşık tutar
azHazırlanışı
Mikro Pro Sürahi içinde donmuş havuç, bezelye, patates ve 1 yemek kaşığı suyu karıştırıp yumuşayıncaya kadar mikrodalga fırında 720-800 watt’ta 6-8 dk pişirin. Suyunu süzdürüp Patates Ezici ile ezin. Süper Şef içinde turşu, hardal ve mayonezi karıştırıp doğrayın. Sos ile ezilmiş sebzeleri karıştırın.
Havuç ve salatalığı Klik Soy Set’in Dilimleyici’si ile soyup dilimleyin. Lavaş ekmeğinin üzerine soslu karışımı sürüp üzerine ton balığı, dilim havuç, salatalık ve kıvırcık koyup sarın. İsteğe göre maydanoz sapı veya yeşil soğan ile bağlayıp Peynir Değirmeni’nde çektiğiniz kaşar peyniri ile servis edin.